Heel maart: Wandelrace

10 maart tot 28 maart

Dit jaar organiseren we weer een sponsorloop! Het gaat iets anders dan vorig jaar, want we maken nu gebruik van de Ommetjes-app!

De wandelrace houdt in dat elke deelnemer 2,50 euro betaalt (voor het goede doel!!) om een code te kunnen ontvangen waarmee hij of zij kan deelnemen aan het RAGweek team in de app. Het is dan de bedoeling dat deelnemers zo vaak mogelijk (het liefst elke dag) een wandeling van minimaal 20 minuten maken. Voor elke wandeling krijgen de deelnemers punten en degene die uiteindelijk de meeste wandelingen heeft gemaakt, en dus ook de meeste punten heeft behaald, wint een prijs.

Deze activiteit vindt plaats gedurende de hele maand maart. Op 28 maart stopt de activiteit en begin april zal bekend worden gemaakt wie de prijs heeft gewonnen. Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door ons een berichtje te sturen op Instagram of Facebook, of door een mailtje te sturen naar promotieragweekutrecht@gmail.com. Zodra er is betaald zullen we je de code doorsturen en kun je deelnemen aan het RAGweek team. Elke €2,50 gaat dus rechtstreeks naar het goede doel na de RAGweek!

Er valt een hele leuke prijs te winnen, dus stuur snel een berichtje en doe mee!