Nieuw bestuur gezocht!

We zoeken het nieuwe bestuur van Stichting RAGweek Utrecht 2021/2022!

Lijkt jou een parttime bestuursjaar voor het goede doel wel wat? Dan is de RAG misschien wel iets voor jou! Een jaar lang zet jij je met 5 andere studenten in om activiteiten te organiseren en een stichting draaiende te houden. Het is een leerzaam jaar waarin je netwerkt met allerlei verschillende instanties, zoals studenten-, studie- en sportverengingen, maar ook andere bedrijven! Het is goed te combineren met je studie en geeft je CV een boost.

Binnen het bestuur zijn er zes functies:

– Voorzitter: De voorzitter bewaart het overzicht, zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, leidt de vergaderingen en is het gezicht van de vereniging!

Vice-voorzitter: De vice-voorzitter vult de andere bestuursleden aan en ondersteunt ze waar nodig. Daarnaast coördineert de vice-voorzitter de activiteitencommissie en zit je met je neus bovenop alles wat daaromheen gebeurt.

Secretaris: De secretaris onderhoudt het contact met de verenigingen, goede doelen en eventueel andere contacten. Ook notuleert de secretaris bij elke vergadering.

Penningmeester: De penningmeester houdt zich met alle geldzaken van de stichting bezig. Je beheert de rekening en bent verantwoordelijk voor het financiële plaatje.

Commissaris Sponsoring: De commissaris sponsoring houdt zich bezig met het zoeken van alle sponsoren: De hoofdsponsoren, sponsoren voor specifieke activiteiten en alles daar in de buurt. Dit doet de commissaris sponsoring vanaf december met de sponsorcommissie.

Commissaris Promotie: Als commissaris promotie zorg je ervoor dat de RAGweek zoveel mogelijk naamsbekendheid en deelnemers trekt. Je ontwerpt posters en onderhoudt de website en sociale media. Vanaf december doet de commissaris promotie dit samen met de promocommissie.

Enthousiast geworden, of heb je meer vragen? Mail dan naar info@ragweekutrecht.nl of stuur ons een berichtje op Instagram/Facebook! En goed nieuws: de deadline is verlengd! Je kan solliciteren tot zondag 23 mei 23:59 door een korte motivatiebrief en je CV te mailen!