RAGweek 2018

Vrijdag 9 maart 1700 – 1900

Steeds meer studenten ervaren prestatiedruk. Er wordt steeds meer van je verwacht. Denk hierbij aan hoge cijfers halen, sporten, je social media bijhouden en ga zo maar door. Alles moet perfect zijn in het leven. De documentaire ‘Stress to Impress’ gaat over deze prestatiedruk: wat is het en wat zijn de gevolgen ervan? Je wordt tijdens deze documentaire aan het denken gezet; waarom streven we naar de perfectie en waarom ervaren we deze prestatiedruk?

Sanne Kooiman, de maakster van deze documentaire, zal vrijdag aanwezig zijn. Zij zal de lezing leiden en jullie vragen beantwoorden ‘Stress to impress’ is het tweede grote project van Sanne Kooiman. Haar eerste documentaire ‘My Loved Ones’ ging over depressie. Onder die naam (www.tomylovedones.nl) is er ook een jongerenplatform opgericht dat documentaires en (social media) campagnes maakt over maatschappelijke thema’s rondom jongeren.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de goede doelen Stichting 113 en Uitgestelde Kinderfeestjes. Stichting 113 verleent onder andere hulp aan studenten wie deze prestatiedruk teveel werd. Deze avond is samen met Vidius tot stand gekomen.

 

Wil jij dit bijzondere evenement bijwonen? Houd dan de site en Facebook in de gaten over de kaartverkoop! Kaarten voor dit evenement zullen vooraf online te verkrijgen zijn voor €5. Daarnaast zijn er ook kaarten aan de deur beschikbaar voor €6,50. De start van de online kaartverkoop, wordt binnenkort bekend gemaakt. Stay tuned!

 

Zie hier voor de routebeschrijving naar Utrecht Science Park de Uithof waar de documentaire afgespeeld zal worden.

Poster 9 maart Sanne Kooiman Stress to Impress