Solliciteren


Commissies 2015 - 2016

De Ragweek, een stichting welke een week organiseert waarin studenten in Utrecht activiteiten organiseren om geld in te zamelen voor het goede doel, zoekt commissieleden. Op dit moment zijn er drie commissies waar op gesolliciteerd kan worden. De activiteitencommissie, de promotiecommissie en de sponsoringscommissie.

De activiteitencommissie organiseert tijdens de Ragweek eigen activiteiten en helpt mee om activiteiten op verenigingen te organiseren. In deze commissie bedenk je samen wat er zoal georganiseerd kan worden en hoe dit aangepakt gaat worden.

De promotiecommissie maakt en verspreid al het promotiemateriaal door Utrecht. Hierbij kun je denken aan posters maken en ophangen of een banner ontwerpen. Ervaring met photoshop en posters maken is een pré.

De sponsoringscommissie zamelt geld in voor de Ragweek zelf, zij zorgen bijvoorbeeld voor het budget voor de posters van de promotiecommissie. Vind je het leuk om naar bedrijven te gaan en te proberen zoveel mogelijk sponsoren te vinden dan is dit wat voor jou!

Op alle commissies kan op dit moment gesolliciteerd worden. Het is zelfs mogelijk om je voor meerdere commissie op te geven. Wij zoeken actieve, enthousiaste studenten die goed kunnen samenwerken en zich graag één á twee uur per week voor de Ragweek willen inzetten. Je krijgt hiervoor een superleuk team met commissiegenoten terug en de spannende ervaring om in Maart 2016  een super leuke week mee te helpen organiseren en mee te maken.

Lijkt dit je leuk?

Mail dan voor woensdag 10 september 17:00uur naar info@ragweekutrecht.nl met daarin je cv en een korte motivatie. Kijk voor meer info over de Ragweek op ragweekutrecht.nl of onze facebook. Mocht je nog overige vragen hebben, mail dan vooral naar info@ragweekutrecht.nl.