Ook partner worden?

In de lijst hieronder hebben wij voor u een aantal mogelijkheden uiteengezet door middel waarvan uw naamsbekendheid zal verwerven onder de Utrechtse studie-, studenten- en sportverenigingen. Deze lijst is echter niet limitatief, mocht u zelf ideeën of aanvullingen hebben over hoe uw bedrijf het beste uit de verf komt, dan horen wij dit graag! Een combinatie van meerdere sponsormogelijkheden is natuurlijk ook een optie.
Mogelijkheden tot sponsoring:
Hoofdsponsor
Het hoofdsponsorschap houdt in dat uw bedrijfsnaam tijdens alle activiteiten en promotie van de Ragweek zichtbaar zal zijn en dat wij onder de naam Ragweek de zinspreuk “powered by/mede mogelijk gemaakt door (uw naam)” zullen voeren. Wij zullen tijdens onze activiteiten uw banner ophangen. De verschillende vormen van promotie staan hieronder vermeld en zijn ook als losse optie te kiezen. Naast promotie, bieden wij u tijdens ons benefietconcert een VIP-ruimte aan welke enkel is voorbehouden aan de hoofdsponsor en waar u met vijf gasten welkom zal zijn.
Website
Uiteraard heeft de RAGweek haar eigen website. Ook voor u is het mogelijk om aanwezig te zijn op onze website met zowel logo, link als een kort begeleidend stukje over uw bedrijf en waar studenten u kunnen vinden.
Posters
Ter promotie van de RAGweek zullen er vele posters voor de verschillende activiteiten verspreid worden in de verschillende universiteits- en hogeschool gebouwen. Op deze posters is er ook ruimte voor uw logo. Een ideale mogelijkheid om uw bedrijfsnaam dus bekend te maken onder de bijna 70.000 studenten in Utrecht.
Kleding
Tijdens de Ragweek zal door het bestuur en de commissies herkenbare kleding worden gedragen. Dit zijn in totaal 20 studenten die een week lang alle activiteiten bij verschillende verenigingen zullen afgaan. Deze kleding is natuurlijk een mooie manier om uw bedrijf gedurende de hele week in de spotlight te zetten. Dit kan door middel van bedrukking aan de voorzijde als de achterzijde van de kleding.
Banner
Op de activiteiten van de RAGweek zelf kan ook uw banner ten toon gesteld worden.
Donatie
Natuurlijk kunt u ook een donatie schenken aan Ragweek Utrecht. Dit kan op rekeningnummer: 155469932 t.n.v. Stichting Ragweek Utrecht.
Vragen
Echter, heeft u na dit alles nog steeds het gevoel dat wij niet de juiste mogelijkheid bieden voor uw wensen, dan horen wij dit graag. Uw eigen inbreng en ideeën worden natuurlijk ook zeer gewaardeerd.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren door een mail te sturen naar info@ragweekutrecht.nl