Goede doelen 2022

Stichting RAGweek Utrecht zet zich in voor twee goede doelen. In 2021 halen wij geld op voor Centrum Seksueel Geweld Utrecht en de Milieudefensie. 

b
Centrum Seksueel Geweld Utrecht
b
Centrum Seksueel Geweld Utrecht biedt hulp aan iedereen die een ongewenste seksuele ervaring heeft meegemaakt. Hiervoor kan veilig en anoniem contact worden gemaakt, telefonisch of via de chat. Centrum Seksueel Geweld Utrecht kan forensische, medische en psychische hulp inschakelen om slachtoffers van recente aanranding en verkrachting specialistische zorg te geven. Zij staan 24/7 voor je klaar om jou de hulp te bieden die je nodig hebt!
Meer informatie kun je vinden op: https://www.centrumseksueelgeweld.nl
 

 

Milieudefensie

Milieudefensie is een van de meest invloedrijke klimaatorganisaties van dit moment. Zij pleiten voor een eerlijke en klimaatvriendelijke samenleving, door samenwerking van iedereen; burgers, maar ook bedrijven en de politiek. Zo heeft Milieudefensie er bijvoorbeeld voor gezorgd dat Shell moet verduurzamen van de rechter. Om er voor te zorgen dat de grote vervuilers écht bijdragen aan een oplossing, heeft Milieudefensie jouw hulp nodig!
Meer informatie kun je vinden op: https://milieudefensie.nl