Cocktailcursus

27 maart | 20:00

Dit jaar hebben we een super leuke cocktail cursus in samenwerking met de Rum Club. Je kan bij ons 2 verschillende pakketten bestellen, die verzorgd worden door de Rum Club. Deze pakketten bevatten het volgende:

  • Pakket 1: €34,50,-. Het is voor 2 personen en er zitten 3 cocktails per persoon, verschillende garnituren en leuke en informatieve instructie filmpjes bij.
  • Pakket 2: €50,-. Het is voor 2 personen en er zitten 3 cocktails per persoon, verschillende garnituren en leuke en informatieve instructie filmpjes bij. Bij dit pakket krijg je ook een cocktailshaker, een fine strainer en een jigger (barmaatje). Zo kan je cocktails maken als een pro!

Bij pakket 1 zal er 4,50 euro geschonken worden aan de RAGweek doelen en bij pakket 2 is dit 2 euro. 

Deze cursus kun je op zaterdag doen, maar ook op andere dagen! Je krijg instructievideo’s en uitleg. Op zaterdag 27 maart starten we de cocktailcursus samen, maar daarna kan je op je eigen tempo alle cocktails maken. Je zit dus niet vast aan een live meeting!

Volg onderstaande stappen om je in te schrijven! Je kan je tot vrijdag 11:00 aanmelden, dus aarzel niet!

Let op: De cocktailpakketten moeten in Utrecht opgehaald worden, we verzenden helaas niet. Dit kan op vrijdag en zaterdag. De precieze tijden worden via de mail gestuurd.

Stap 1

Schrijf je hier in:

    Stap 2

    Betaal hier het betaalverzoek (via QR of deze link). Let op: Je moet zelf het bedrag invullen, aan de hand van het gekozen pakket. Voor pakket 1 betaal je €34,50, voor pakket 2 betaal je €50. Lukt het betalen niet? Stuur een mail aan promotieragweekutrecht@gmail.com